Vollegrond

Nieuws laatste update:5 apr 2016

Veilingupdate 4 april: Wat is best betalende witlof?

De witlofsortering die het vandaag voor de klok van ZON fruit & vegetables het beste doet is witlof kort midden met een prijs van 88 cent per kilo.

De afgelopen weken haalde witlof kort grof bij ZON de allerhoogste prijs, met 1,37 euro per kilo. Vandaag deed kort grof bij ZON ook nog 79 cent. Witlof fijn bij BelOrta steeg vandaag naar 70 cent, vanaf 56 cent op 1 april.

Stel zelf samen

Stel zelf grafieken samen met sorteringen en marktplaatsen naar wens door op het veilingkloksymbooltje bovenaan op www.gfactueel.nl te klikken of door voor een handleiding te gaan naar www.gfactueel.nl/Prijzen.

Foto

  • Veilingupdate 4 april: Wat is best betalende witlof?

Of registreer je om te kunnen reageren.