Home

Nieuws

Rem Koolhaas digitaal in gesprek over glastuinbouw

Architect Rem Koolhaas en de Wageningse filosoof Clemens Driessen trappen woensdag 6 mei in het World Horti Center de webinarreeks Eat This af.

World Horti Center en stichting NethWork borduren voort op de in februari gestarte expositie ‘Countryside – The Future’ in New York. Die tentoonstelling in het Guggenheim Museum is vanwege de corona-pandemie gesloten. “Maar de productie van cherrytomaten op de stoep van het Guggenheim Museum op Fifth Avenue gaat gewoon door”, zegt Ed Smit van Nethwork. “En we willen het gesprek over voedselproductie in de 21ste eeuw ook door laten lopen.”

Toekomstbestendig voedselsysteem

Na de eerste digitale bijeenkomst zullen nog negen weken lang opinieleiders uit binnen- en buitenland hun licht laten schijnen over de rol van de tuinbouw in een toekomstbestendig voedselsysteem en een levensvatbaar platteland.

Eat This-webinars

Met deze serie webinars, onder de noemer ‘Eat This’ willen de stichting NethWork in samenwerking met World Horti Center verbinding maken met de wereld buiten de tuinbouw.

Renée Snijders en Ed Smit van NethWork zullen samen de wekelijkse sessies presenteren. Aanmelden voor het eerste Engelstalige webinar kan via deze aanmeldlink.

Of registreer je om te kunnen reageren.