Home

Nieuws laatste update:1 dec 2014

Vershuys.com in zee met Daily Fresh Food

GELEEN – Vershuys.com en Daily Fresh Food gaan samenwerken. Het platform voor lokale telers en boeren in Zuid-Limburg neemt een aandeel in het vers- en boodschappenconcept van Plus-ondernemer Geert Benders.

Vanaf januari 2015 gaat de samenwerking van start. Het assortiment van Vershuys.com wordt uitgebreid met de vers bereide maaltijden van Daily Fresh Food. Zo willen beide partijen de groeiende groep ouderen en mensen met een beperking die langer thuis blijven wonen voorzien van alle dagelijkse benodigdheden.  Met het zogeheten bakkoelwagennetwerk van Vershuys.com worden de consumenten thuis bediend en het vrachtwagennetwerk van Daily Fresh Food bezorgt bij zorginstellingen, ziekenhuizen en exclusieve horeca.

Behoefte
'Beide leveranciers hebben een netwerk van onderscheidende regionale leveranciers die elkaar aanvullen en versterken. Daily Fresh heeft daarnaast een mooi concept versmaaltijden voor mensen in de zorg, die echter ook behoefte hebben aan een online boodschappendienst. Die behoefte wordt straks ingevuld met Vershuys.com. Vershuys brengt de kennis van e-commerce in en een compleet logistiek thuisbezorgproces', zegt general manager Marwin Dekkers van Vershuys.com over de samenwerking.

Herman te Pas

Of registreer je om te kunnen reageren.