Home

Nieuws laatste update:19 aug 2013

Staay neemt Van Rijn over

De Staay Food Group neemt de handelsactiviteiten van de Van Rijn Groep over.

Vrijdag kreeg Van Rijn Trading surseance van betaling en werd een curator aangesteld. Deze heeft in samenwerking met de directie van Van Rijn een oplossing gevonden bij Van der Staay. De Staay Food Group heeft vandaag bekend gemaakt dat mondeling overeenstemming is bereikt over het - na faillissement - overnemen van de activiteiten van Van Rijn Trading.

De commerciële operatie van het bedrijf van van Rijn in Poeldijk zal worden geïntegreerd met de activiteiten van Staay-Hispa  in Barendrecht. De activiteiten van het voormalige Langfruit in Venlo worden geïntegreerd met die van Van der Staay Venlo. De naam van Van der Staay Venlo BV zal worden gewijzigd in Staay-Van Rijn BV, een 100 procent dochter van Staay Food Group. Staay verwacht dat hiermee een belangrijk deel van de werkgelegenheid behouden kan blijven.

Of registreer je om te kunnen reageren.