Home

Nieuws

Hortitech vervanger voor beurs Hortifair

De koepels voor tuinbouwtechniekleveranciers Fedecom en Avag hebben met Amsterdam RAI een overeenkomst getekend over een nieuwe tuinbouwvakbeurs in 2014.

Met de titel Hortitech Amsterdam spelen de organisaties in op het verdwijnen van de beurs Hortifair. De brancheorganisaties spraken eerder de wens uit om na het afblazen van Hortifair één goed gepositioneerd internationaal tuinbouwvakevent te organiseren en niet mee te werken aan nieuwe initiatieven elders.

Uit de intentieverklaring blijkt dat de nieuwe beurs grotendeels dezelfde kenmerken heeft als de Hortifair, ook in dezelfde RAI-beurs. De organisatoren mikken op de 10.000 toonaangevende nationale en internationale kweker en telers wereldwijd, met een sterke focus op techniek.

Of registreer je om te kunnen reageren.