Home

Nieuws laatste update:26 jun 2013

Voetballers Oranje promoten groente

Klaas Jan Huntelaar houdt van spitskool; Wesley Sneijder lust het liefst stamppot.

De nieuwe campagne van Albert Heijn ‘Oranjegerechten’ draait om voetballers van Oranje die gezond eten, veel groenten dus.

Dat Van Persie 500 gram cherrytomaten in een lekkere pasta verwerkt en een zak spinazie klinkt bij telers ook goed in de oren. De campagne draait om een televisiespotje met bondscoach Louis van Gaal en assistent Danny Blind die kinderen scouten in de supermarkt als ze gezonde voeding kopen.

De recepten van de favoriete gerechten van zes Oranjespelers staan vanaf dinsdag 21 mei op placemats die gratis verkrijgbaar zijn in alle winkels van Albert Heijn. De supermarktketen helpt ouders op deze manier hun kinderen een goede en gevarieerde maaltijd voor te schotelen.
Op de zes placemats staat een cartoon van de voetballer die zijn eigen gerecht klaarmaakt inclusief het recept. Wesley Sneijder snijdt op zijn placemat de ingrediënten voor Sneijders Stamppotje, met wortel voor een goed spelinzicht.

Of registreer je om te kunnen reageren.