Home

Nieuws

Gratis juridisch spreekuur

Op dinsdag 15 januari starten VMV Netwerk Notarissen en Everts Vogelaar Advocaten met een wekelijks gratis spreekuur voor ondernemers, in de kantoren in Wateringen en ’s-Gravenzande.

Vanaf 15 januari tot en  met 26 maart kunnen ondernemers op elke dinsdag tussen 16.00 uur en 19.00 uur zonder afspraak binnenlopen in een van de twee vestigingen aan het Plein 13H in Wateringen en Oudelandstraat 1 te ’s-Gravenzande, met uiteenlopende vragen die betrekking hebben op het vakgebied van de notaris of advocaat. In beide vestigingen zijn gedurende het spreekuur altijd een advocaat en een notaris aanwezig.

Volgens een woordvoerder van het notariskantoor, bepaalt het succes van de actie of deze ook wordt voortgezet na de proefperiode van drie maanden. Als er voldoende belangstelling is voor het gratis spreekuur, wordt overwogen de actie structureel te continueren. Voor meer informatie, kijk op de sites www.vmvnetwerknotarissen.nl of www.evsadvocaten.nl.

Of registreer je om te kunnen reageren.