Home

Nieuws

Stoere tuinderskinderen gezocht

Fotografe Janneke Zuurbier is op zoek naar kinderen van tuinders die ze kan vastleggen op de gevoelige plaat voor de stoere boerenkinderenkalender.

"Kinderen zijn de toekomst, zeker in de agrarische sector, vindt Zuurbier. "In de stoere boerenkinderenkalender worden de kinderen thuis op het bedrijf op een stoere, leuke manier vastgelegd. De kinderen helpen vaak hun ouders met kleine dagelijkse werkzaamheden, of zitten toe te kijken terwijl ze aan het werk zijn. Dit zullen mensen allemaal terugvinden in de kalender."

Zuurbier zoekt kinderen in de leeftijd van 1 tot 16 jaar. Bij de foto wordt alleen de voornaam van het kind en de leeftijd vermeld. De fotoshoot vindt plaats thuis op het bedrijf. Opgeven kan nog tot 1 september. Na de sluitingsdatum wordt er een selectie gemaakt en krijgen dertien kinderen bericht, dat ze uitgekozen zijn voor de stoere boerenkinderenkalender 2013.

Kijk voor meer informatie op www.stoereboerenkinderenkalender.nl

Liza Bruggeling

Of registreer je om te kunnen reageren.