Doorgaan naar artikel

Maak gratis kennis met Groenten & Fruit

Joost Stallen, Ton van der Scheer, Peter Visser, Stan Verstegen, Gerard Boonekamp, Brammert Waagmeester, Esther de Snoo en Fabian Brockötter, stuk voor stuk goed ingevoerde, onafhankelijke vakredacteuren en bladenmakers, verzorgen samen met een team toegewijde freelancers elke week het laatste nieuws, waardevolle achtergronden over teelttechniek, ondernemersschap, personeel en marktinformatie.

Groenten & Fruit duidt de actualiteit uit alle teelten in de glastuinbouw, vollegrondsgroenten-tuinbouw en fruitteelt door middel van interviews met toonaangevende personen en presenteert de achtergronden die u als teler kunnen helpen bij het verder optimaliseren van uw bedrijf.

Telers zelf delen hun inzichten en ervaringen om hun collega’s verder te helpen. Kortom, u kunt niet zonder het vakblad Groenten & Fruit.

Speciaal voor mensen die nog geen abonnee zijn, is er nu de mogelijkheid om een gratis kennismakingsabonnement af te sluiten. Bij aanmelding maakt u bovendien kans op een geweldige Yamaha Grizzly Quad ter waarde van € 3.999,-. Na afloop van de kennismakingsperiode wordt het abonnement automatisch stop gezet, maar wij hopen met de inhoud van Groenten & Fruit te bewijzen dat u niet zonder kunt.

Klik hier voor onze aanbieding!

Bekijk meer

Share this

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin