Home

Nieuws 2 reacties

Hermans op lijst machtigste Nederlanders

Tuinbouwvoorman Loek Hermans staat veertigste op de lijst van machtige Nederlanders.

De Volkskrant krant publiceert jaarlijks een top-200 van machtigste Nederlanders. Werkgeversvoorzitter Bernard Wientjes voert de lijst aan. Algemeen landbouwvoorman Albert Jan Maat is gedaald van de 34e naar de 47e plaats en moet tuinbouwvoorman en VVD-coryfee Loek Hermans voorzich dulden. Hoogste agrarisch getinte persoon is Rabo-topman Piet Moerland op de zesde plaats.

Voormalig landbouwminister Cees Veerman staat op de 150e plek en boet volgens de lijst aan macht in. Veerman stond vorig jaar op de 118e plaats. Voormalig Rabo-bestuursvoorzitter Herman Wijffels staat op de 193e plaats.

De Rabobank is - net als ABN Amro - ruim vertegenwoordigd in de lijst. Namens de Rabobank staat bestuursvoorzitter Piet Moerland op de zesde plaats, oud-bestuurder Wim van den Goorbergh op de 57e plaats, bestuurder Piet van Schijndel (107), Gerlinde Silvis (126) en Bert Bruggink (159).

Lees hier het interview met Hermans uit Groenten & Fruit van 1 november.

 

Redactie GFActueel

Laatste reacties

  • no-profile-image

    Maarten van Houten

    Tja...en jullie domme tuinders vinden dit een boegbeeld voor de sector !! Zelf lekker zijn zakken vullen van jullie geld en jullie ook nog je eigen glazen ingooien door allerlei tuig in de teelt te laten werken, die ook nog eens in je huis/bedrijf inbreken en als het kan je kinders verkrachten !! Gek joh, die crisis. Welterusten allemaal !

  • no-profile-image

    Bernadette

    Kan deze reactie zo snel mogelijk van het net? van Houten vliegt hier echt uit de bocht.

Of registreer je om te kunnen reageren.