Home

Achtergrond 1507 bekeken laatste update:11 okt 2012

GFactueel.nl, vernieuwd en exclusief voor abonnees

De manier waarop u uw vakinformatie consumeert is zo sterk veranderd, dat het merk Groenten & Fruit echt mee moest veranderen.

Eens per twee weken publiceren wij een volledig vernieuwd magazine en wij nodigen u uit om u te registreren voor onze super actuele internetsite met nieuws en marktinformatie. Exclusief voor u als abonnee natuurlijk.

GFactueel.nl is dé site waar u niet omheen kunt. Op dagbasis voegen we de laatste marktcijfers van toonaangevende veilingen en analyses toe, we voorzien u van het laatste nieuws en praten u bij aan de hand van artikelen en fotoreportages van uw directe collega-telers. Een frisse vormgeving met een heldere en herkenbare navigatie zorgen ervoor dat u nog gemakkelijker op de hoogte kunt blijven.

Als abonnee van Groenten & Fruit kunt zich registreren via de pagina www.gfactueel.nl/abonnees. U heeft de benodigde inloggegevens en het abonneenummer per brief en/of mail toegestuurd gekregen én u kunt ze vinden op de adreswikkel van het magazine. Wilt u stap voor stap meegenomen worden door het registratieproces? Gebruik dan de registratiehandleiding.

Bezoekers zonder abonnement kunnen tijdelijk kennis maken met GFactueel.nl en een gratis registratie aanmaken op www.gfactueel.nl/registratie. De toegang voor niet-abonnees is beperkt, volledige toegang kunt u krijgen via een abonnement op Groenten & Fruit. Meer informatie over het bovenstaande is te vinden op de pagina www.gfactueel.nl/vraagenantwoord .

Fabian Brockötter

Hoofdredacteur Groenten & Fruit

Fabian Brockötter

Of registreer je om te kunnen reageren.