Glas

Nieuws

Kassenbouwer Atrium Agri neemt Britse producent over

Het Nederlandse tuinbouwconsortium Atrium Agri heeft samen met het bestaande management de Britse producent van kassen en tuinbouwinstallaties CambridgeHOK overgenomen.

CambrigdeHOK telt rond de zeventig werknemers en draait een jaaromzet van circa € 41 miljoen. CambridgeHOK, bestaande uit Cambridge Glasshouse, CambridgeHOK Construction en Hotbox International, wordt het zesde bedrijf in het consortium, naast Havecon, VB, PB tec, Bom Group en VEK Adviesgroep. Bestuursleden Patrick Harte en Louis Bradley van CambridgeHOK zullen aanblijven en zullen zorgdragen voor de dagelijkse bedrijfsvoering met ondersteuning vanuit Atrium Agri.

Ook expertise in vertical farming

CambridgeHOK levert naast volledig gebruiksklare oplossingen in de glastuinbouwsector ook expertise in vertical farming en is in het Verenigd Koninkrijk een vooraanstaande leverancier van technische oplossingen voor de productie van cannabis. De overname van CambridgeHOK verstevigt dan ook het aanbod van Atrium Agri op de Britse markt.

De in Maasland gevestigde groep bouwt een wereldwijd consortium van bedrijven op die een leidende rol spelen op hun werkterrein. De gezamenlijke omzet van de aangesloten partners komt in de buurt van de € 350 miljoen.

Of registreer je om te kunnen reageren.