Doorgaan naar artikel

Tuinbouwondernemersprijs naar JUB Holland

Bloembollenbedrijf JUB Holland is de winnaar van de Tuinbouwondernemersprijs 2017.

JUB Holland uit Noordwijkerhout heeft de 31e editie van de Tuinbouw Ondernemersprijs gewonnen. De bloembollenteler mag zich het komende jaar de ambassadeur van de tuinbouwsector noemen. JUB Holland ontving de ondernemersprijs tijdens de drukbezochte nieuwjaarsbijeenkomst in Keukenhof te Lisse.

Naast JUB Holland waren ook Bunnik Plants uit Bleiswijk en Green Specialties Holland uit Lierop genomineerd voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2017.

Stabiel familiebedrijf

Volgens de jury is JUB Holland een stabiel familiebedrijf met een lange familietraditie waar een breed scala aan activiteiten wordt ontwikkeld. Door volharding van vijf generaties heeft het een eigen positie verworven op de internationale markt.

Visie, durf en daadkracht

JUB Holland valt op vanwege de sterke visie en maatschappelijke betrokkenheid door bloembollen een plaats te geven in de samenleving. De ondernemers zoeken daarvoor op een innovatieve manier de samenwerking met gemeentes en organisaties. Bollen als ondersteuning van de biodiversiteit is daarbij een belangrijk speerpunt. De winnaar van 2017 onderneemt met visie, durf en daadkracht. JUB Holland neemt een voortrekkersrol op zich om de bloembollensector een stap verder te brengen, aldus het juryrapport.

Bekijk meer

Share this

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin