Doorgaan naar artikel

Ook Joustra terug in de tuinbouw

Ook Joustra terug in de tuinbouw

Ook Joustra terug in de tuinbouw

Tjibbe Joustra, oud PT-voorzitter, wordt voorgedragen als voorzitter van de Raad van Commissarissen van de toekomstige Floriade BV voor de Floriade Almere 2022.

Recent keerde ook oud-tuinbouwbestuurder Cees Veerman terug in de tuinbouw als boegbeeld voor een grootscheepse reorganisatie in de afzet en glasareaal. Veerman schreef eerder het verkenningsrapport voor de Floriade in Almere.

Almere is blij met de terugkeer in de tuinbouw van Joustra. “Wij hebben in een mooie combinatie gevonden van bestuurlijke senioriteit, ervaring met grote evenementen, financiële deskundigheid en verbinding met en kennis van de Nederlandse Tuinbouwwereld.  Dat gecombineerd met een ondernemende hands on mentaliteit maakt dat er in mijn ogen nu een solide basis voor de bemensing ligt van de toekomstige Floriade BV.” Zegt Tjeerd Herrema, wethouder Floriade van de gemeente Almere.

Hij zal op 1 januari 2016 voor de Floriade 2022 aan de slag gaan. In de eerste helft van 2016 zal naar alle waarschijnlijkheid de Floriade BV opgericht worden. Herrema, “De afgelopen jaren is er heel hard gewerkt aan plannen maken, afspraken maken en contacten leggen: nu staan alle lichten op groen om concreet aan de slag te gaan voor de Floriade 2022”.

Ook Jan Willem Griep, oud-Rabobank directeur én oud-Floriade directeur, keert terug als kwartiermaker en beoogde directie van de toekomstige Floriade BV.

Bekijk meer

Delen

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin