Doorgaan naar artikel

Markt: Bloemkoolprijzen weinig stabiel

Foto: Joost Stallen premium

Foto: Joost Stallen

Het aanbod aan winterbloemkool fluctueert bij The Greenery per dag. In België is het seizoen voor deze groente voorbij. Voor vroege bloemkool worden momenteel wisselende prijzen betaald.

Het aanbod winterbloemkool bij The Greenery is deze week wisselend, maar er was wel dagelijks aanbod van de sortering X-6. Daarvan liepen de prijzen in de loop van de week op: van € 0,38 begin van de week naar iets meer dan € 0,70 aan het einde van de week.

De prijzen voor de vroege bloemkool van het nieuwe seizoen schommelden bij The Greenery deze week tussen € 0,90 en € 1,10.

Bij REO Veiling is de laatste notering van winterbloemkool van 12 mei voor de sortering X6 FL en op BelOrta kwam op 16 mei de laatste winterbloemkool voor de klok. De prijzen voor vroege bloemkool schommelen bij BelOrta in de afgelopen twee weken tussen € 0,60 en € 1,-

Bij ZON fruit & vegetables startte het nieuwe seizoen op 7 mei met € 1,30 voor de sortering X6. Op 14 mei werd € 1,60 genoteerd, waarna de prijs geleidelijk zakte naar € 0,80 tot € 0,90 rond 20 mei. Op 25 mei werd € 0,75 betaald.

Maak zelf prijsvergelijkingen.

Bekijk meer

Delen

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin