Alle 'Geluiden'-artikelen
Hier vind je een uitgebreide verzameling van 'Geluiden'-artikelen met de laatste trends en analyses. Lees meer achtergronden, interviews, marktanalyses en columns.
250+ resultaten
Weergave:
‘Meloen in oktober doorslikken’
Met toenemende verbazing zit ik de afgelopen jaren te kijken naar de stijgende belasting op energie. Vooral op gas rijst het de pan uit.
‘Enkele records qua aantallen bloemkool’
“Ja en nee”, reageert Teun Laan in Andijk op de vraag of hij volop aan het beregenen is in de bloemkool.
‘Na Beguine wat sneller met Topscore’
“Alles nog gezond, gelukkig wel”, reageert Dennis Blankendaal van witlofbedrijf Frysk Witlof.
‘Proberen toe te werken naar goed eindschot’
Het komkommergewas bij Dave van der Ploeg in Nootdorp staat er in week 26 naar zijn zin bij.
‘Paprika’s goed grof, ondanks groot zetsel’
Het paprikagewas bij Voort Horticulture in Honselersdijk is volop in productie.
‘Ice Wave, Ice Music, en nog meer Ice-dingen’
We zijn op 18 mei gestart met snijden ijsbergsla. Dat is iets eerder dan we aanvankelijk dachten, vertelt Ton Moors in Wieringerwerf. “Normaal beginnen we een week later.”
‘Nog veel tomaten te oogsten’
“Bij Sunstream hangen zeven à acht trossen aan de plant. Dat wordt niet meer of minder, maar blijft constant”, zegt Janus Kanters van tomatenteeltbedrijf Kleine Kaveling in Haarsteeg (Noord-Brabant).
‘Zelfs nog rabarber moeten bijkopen’
“De vraag naar rabarber was nul komma nul toen het gewas toe was aan de oogst”, reageert Niek Gielens in Venray-Heide op 24 juni.
‘Verlies aan productie door windhoos’
“Door de windhoos van 30 april zijn we vanaf die datum met komkommer gedeeltelijk uit productie geweest. Dat loopt door totdat we in week 27 weer alles hebben aangeplant”, zegt teeltmanager Wim van Marrewijk van biologische kwekerij Frank de Koning op Voorne-Putten (Zuid-Holland).
‘Prima van kwaliteit, beter dan grondwater’
“Het was lekker verdeeld, dat is goed voor de spruiten”, reageert Marco Bos uit Biddinghuizen op de neerslag die in de afgelopen dagen is gevallen. De laatste weken was hij vooral bezig met het beregenen met water uit het IJsselmeer. “Dat water is van uitstekende kwaliteit, zelfs beter dan bronwater vanwege het zoutgehalte. Sommige stukken heb ik wel drie keer moeten beregenen om het gewas aan de gang te krijgen.”
Geluiden
Geluiden
Geluiden
Geluiden
Geluiden
Geluiden
Geluiden
Geluiden
Geluiden
Geluiden