Vollegrond

Nieuws

Flower Sprouts nieuw in assortiment Dutch Specials

Het assortiment van Dutch Specials is met het lidmaatschap van VOF van Putten uit Dirksland uitgebreid met Flower Sprouts. Flower Sprouts is een kruising tussen spruitkool en boerenkool.

Per 1 juli 2015 is VOF van Putten lid geworden van Dutch Specials, een samenwerkingsverband van telers van speciale groenten en fruit. Eelco en Joost van Putten telen naast spruiten, Flower Sprouts en paarse spruiten. Flower Sprouts ziet er uit als een kleine kooltje met groene, gerafelde blaadjes en paarse strepen en is mild van smaak.

Focus op nieuwe rassen

VOF van Putten vormt met Flower Sprouts een aanvulling op het ledenbestand van Dutch Specials. Eelco van Putten: "Wij hebben de focus op nieuwe rassen, smaak, versheid en topkwaliteit en we zijn altijd gericht op de wensen van de klant. Dat past goed bij Dutch Specials. Dutch Specials richt zich op de 'out of home' markt. Onze producten zijn voor dit segment ook interessant. Daarnaast kunnen we veel van de andere leden leren en kunnen zij weer leren van onze filosofie."

Of registreer je om te kunnen reageren.