Vollegrond

Achtergrond laatste update:7 mrt 2016

Rubriek 'Geluiden van het veld' start nieuw seizoen

De rubriek 'Geluiden van het veld' in de printuitgave van Groenten & Fruit begint van deze week weer met een schone lei: met een verse groep telers die vertellen over het reilen en zeilen in hun gewassen. Voor een aantal teelten doen twee collega's om de beurt hun verhaal, voor andere teelten komt steeds een teler aan bod.

De volgende teelten passeren de revue: broccoli, witlof, spruitkool, bloemkool, prei, asperges, peen, aardbeien in de vollegrond, op stellingen en onder glas, venkel, sluitkool, rabarber, Chinese kool, groenselderij, courgette en lollo rossa (+ overige bladgewassen).

De telersverhalen komen enkele dagen later ook op de website gfactueel.nl, dan vaak in uitgebreidere vorm. Hier staan ook telersbijdragen die niet in de printuitgaven zijn afgedrukt.

Of registreer je om te kunnen reageren.