Home

Nieuws 1 reactie

Liveblog: boerenprotest bij RIVM afgelopen

Volg hier alle ontwikkelingen rondom het boerenprotest vandaag in de buurt van het RIVM.

Ga op de liveblog staan en scroll naar beneden voor meer berichten.

Boerderij

Eén reactie

  • M. Laan

    Zet hem op boeren
    Aangaande de prijsvorming heb ik een andere mening, en bekijk ik het vanuit een ander perspectief, maar verder is het qua regering te gek voor woorden hoe ze over de sector denken en ermee omgaan. Zootje verstandeloos kakvolk daar in Den Haag. Altijd maar denken dat ze alles beter weten, en hele beroepsgroep die al eeuwen ervaring meedraagt en waar iedere situatie anders is maar even de les lezen. En over paar jaar weer met hele andere onderzoeksrapportjes zwaaien en alles weer opnieuw op de kop zetten. Schade van dat beleid is voor de boer en zijn gezin. Geen enkel respect wordt er getoond, er wordt klakkeloos bepaald naar de extreme mening die Den Haag vormt over onze sector, en met hoge snelheid.

Of registreer je om te kunnen reageren.