Home

Nieuws 1 reactie

VVD aan kop in verkiezingspoll tuinbouw

De VVD gaat aan kop in de verkiezingspeiling van G&F. De PVV volgt op enige afstand als tweede.

De VVD haalt een derde van de tot nu toe binnengekomen stemmen op de poll op deze website. De PVV komt tot 20%. De traditionele koppositie van het CDA, wanneer tuinders om hun politieke voorkeur werd gevraagd, is definitief een zaak van het verleden, maar met een derde plaats en 11% van de stemmen houden de christendemocraten de SGP nog net achter zich.

Daarna komen de zwevende kiezers. De eerste linkse stemmer moet zich nog melden. Kijk op de homepage rechtsonder om ook nog te stemmen op de verkiezingspoll. Lees ook de weblog over het tuinbouwgehalte van de Stemwijzer.

Eén reactie

  • Joost Stallen

    Het is tot nu toe een verrassende tussenstand. Iedereen mag natuurlijk zijn eigen stem laten gelden maar het is wat mij betreft wel vreemd dat het CDA niet verre weg bovenaan staat. We zijn de laatste jaren zo slecht vertegenwoordigd namens de agrarische sector in de politiek, hoe is het dan mogelijk dat partijen daar dan voor beloont worden. Een stem op de PVV zou je als een proteststem kunnen zien maar is dan wel een weggegooide stem. Partijen die geen organisatie structuur hebben daar hebben we niets aan. Gelukkig is het maar een verkiezingspoll en kun je dus in maart je ware stem uit brengen.
    Ton Slagter bloemkoolteler uit. Lutjebroek.

Of registreer je om te kunnen reageren.