Home

Nieuws

Banencarrousel van AGF-managers Albert Heijn

Bij marktleider Albert Heijn (AH) heeft in januari een serie functieveranderingen plaatsgevonden op voor de tuinbouw belangrijke posities.

De verantwoordelijke categorymanagers in AGF zijn vervangen en intern doorgeschoven naar andere posities. Eerder werd al bekend dat categorymanager groente Frank Loos begin deze maand is opgevolgd door Joris Savelkouls, eerder werkzaam als categorymanager fruit- en sappen.

Wijzigingen bij fruit en groente

Ook Erik Nieuwenhuijzen, verantwoordelijk voor fruit bij AH, vertrekt van die positie en wordt verantwoordelijk voor de categorie droge kruidenierswaren. Nieuwenhuijzen, zoon van een akkerbouwer, wil ervaring opdoen met A-merken. Hij hoopt op termijn opnieuw mee te kunnen bouwen aan het AGF-beleid van de marktleider.

Aardappelen en uien

Nieuwenhuijzen wordt voor de categorie fruit opgevolgd door Stefan Kastanje, die eerder verantwoordelijk was voor de categorie aardappelen, uien en conserven bij AH. Voor de categorie aardappelen en uien wordt Michelle Belt aangesteld.

Of registreer je om te kunnen reageren.