Home

Nieuws laatste update:6 mei 2014

LTO voert campagne voor Europa

Den Haag - LTO Nederland begint samen met de werkgeversorganisaties VNO-NCW en MKB-Nederland een pro-Europa-campagne. De werkgeversorganisaties vinden dat het belang van de Europese Unie voor het bedrijfsleven veel te weinig voor het voetlicht komt.

De werkgeversorganisaties lanceren deze week de website wijzijnvoor.eu. "In de aanloop naar de Europese verkiezingen laten ondernemers zien dat zij voor Europa zijn omdat wij ons geld er verdienen", aldus de drie organisaties. Vorig jaar kwamen de drie organisaties met een gezamenlijke brochure om het belang van de euro voor het bedrijfsleven te benadrukken. "Europa levert werk en welvaart op. Dit positieve Europa-geluid is veel te weinig te horen in Nederland", stellen de werkgeversorganisaties.

De toekomst van Nederland en de Nederlandse economie moet zwaarder wegen dan het sentiment van de maatschappij, legde werkgeversvoorzitter Bernard Wientjes afgelopen weekeinde uit.

Of registreer je om te kunnen reageren.