Home

Nieuws

Jan Linders viert Streekweken met Rowwen Hèze

De komende weken staan bij Jan Linders supermarkten in het teken van de Streekweken. Alles draait om lekker en vers uit het land van Jan Linders. Het bekendste ‘streekproduct’ van het zuiden krijgt een hoofdrol: Rowwen Hèze.

Jan Linders verrast zijn klanten met een spaaractie in samenwerking met de Noord-Limburgse dialectband. Volgens Jan Linders bindt de streek de supermarktketen met Rowwen Hèze. Daarom kunnen klanten tijdens de Streekweken sparen voor artikelen van de band. Dat varieert van een zomers strooien hoedje tot een ticket voor het slotconcert op vrijdag 7 november. Klanten krijgen een spaarzegel bij door Jan Linders geselecteerde streekproducten en bij vijf spaarzegels kan er gekozen worden uit verschillende 'merchandise' artikelen. Onder andere aardbeien vallen onder de geselecteerde streekproducten waarvoor een spaarzegel wordt gegeven. De Streekweken lopen van 12 mei tot en met 1 juni.

Of registreer je om te kunnen reageren.