Home

Nieuws laatste update:15 dec 2014

Hoofd Rabobank FAR vertrekt

Utrecht – Carel van Hamsvoort vertrekt als wereldwijd hoofd van Rabobank Food & Agribusiness Research (FAR), een veel geciteerd onderdeel dat wereldwijd agrarische markten volgt. Van Hamsvoort gaf acht jaar leiding aan FAR maar begint nu samen met oud-meubelondernemer Piet-Heijn Meeuwis een bureau dat ondernemers en topbestuurders gaat coachen.

Van Hamsvoort zegt dat zijn keuze te werken voor Rabobank gebaseerd was op 'een diep gevoeld verlangen een betekenisvolle bijdrage te leveren aan productiviteit, voedselzekerheid en vrede'. In een afscheidsbrief aan collega's schrijft Van Hamsvoort 'zijn oprechte geloof in de Rabobank en waar het voor staat' te willen herhalen.
FAR omvat tientallen analisten in meer dan een dozijn landen in voor de landbouw belangrijke landen of regio's, zoals de VS, Brazilië en China.

Of registreer je om te kunnen reageren.