Home

Nieuws

Uli Schnier voorzitter Fair Produce

Uli Schnier is benoemd tot voorzitter van Stichting Fair Produce. Hij volgt per 1 oktober Bart Jan Krouwel op.

Schnier was voorheen voorzitter van de nationale Task Force Marktontwikkeling Biologische Landbouw en werkte daarvoor onder meer bij Aldi Nederland en Vendex Food. Krouwel, die zich wil richten op zijn boerderij in het Achterhoekse Didam, zegt blij te zijn met zijn opvolger. “Schnier is de aangewezen persoon om Fair Produce naar een volgende fase te leiden en zal er aan bijdragen dat eerlijk werkgeverschap als kwaliteitsonderdeel van het product wordt geborgd en dat het draagvlak daarvoor bij de retailers wordt vergroot.” De Stichting Fair Produce Nederland beheert het kwaliteitskeurmerk Fair Produce NL dat met name door champignonbedrijven wordt gevoerd, maar uitbreiding zoekt naar andere producten in het agf-schap.

Of registreer je om te kunnen reageren.