Home

Nieuws

Registreren? Zo werkt het!

Sinds kort is het nodig om u te registreren als u artikelen en informatie op de website van Groenten & Fruit wilt blijven lezen. In deze handleiding leiden we u stap-voor-stap door het registratieproces.

Foto

  • Waarschijnlijk bent u tegen dit pop-up scherm aangelopen, toen u de website van Groenten & Fruit bezocht. Klik op 'registreer nu gratis' om verder te gaan. (Als u dit scherm niet in beeld heeft gekregen, maar u wel wilt registreren slaat u deze over en gaat u naar de laatste slide in de serie.)

  • U krijgt nu twee opties in beeld 'Ik ben abonnee' en 'Ik heb geen abonnement'. Klik op de optie die voor u van toepassing is. Als u de optie 'Ik heb geen abonnement' heeft aangeklikt, kunt u de eerstvolgende 3 slides overslaan.

  • Als u al abonnee bent, kunt u in dit veld uw abonneenummer en uw postcode invullen. Die vindt u in de onlangs toegezonden brief of op de wikkel van het vakblad. Klik op 'toegang aanvragen'. (Kunt u uw abonneenummer niet meer vinden? Vraag dan uw nummer op bij de technische helpdesk: 0314-358353.)

  • Uw aanmelding is nu geslaagd. Voer vervolgens de gevraagde gegevens in. Let op! Gegevens waar een * achter staat, zijn verplicht. Klik op 'toegang aanvragen'.

  • Als u alle schermen succesvol doorlopen heeft, krijgt u deze melding. U bent nu ingelogd en kunt onbeperkt alle artikelen en prijsinformatie op de website raadplegen. De volgende twee slides kunt u overslaan.

  • U krijgt een scherm te zien waar u uw gegevens kunt invullen. Let op! Gegevens met een * erachter zijn verplicht. Nadat u alles heeft ingevuld klikt u op 'registreer'. Houd er rekening mee dat u met een gratis registratie beperkt toegang heeft tot de artikelen en prijsinformatie op de website. Wilt u volledige toegang tot alle informatie, dan kunt u zich inschrijven als abonnee.

  • Uw registratie is geslaagd. U bent nu ingelogd en kunt de site raadplegen.

  • Het kan gebeuren dat u na registratie toch weer bent uitgelogd. Doorgaans zult u via deze wijze inloggen op de site. U klikt op de button 'inloggen', waarna een uitklapschermpje openvouwt. Hier geeft u uw e-mailadres en opgegeven wachtwoord in. Bent u uw wachtwoord vergeten? Dan kunt u dat opvragen via de link 'wachtwoord vergeten?'. Wilt u zich alsnog inschrijven als abonnee, of bent u nog niet geregistreerd, dan kunt u dat hier alsnog doen, door op de betreffende link te klikken. Vanaf slide 3 worden de vervolgstappen uitgelegd wat u moet doen als u abonnee bent, vanaf slide 6 wat u moet doen als u als niet-abonnee wilt registreren.

Of registreer je om te kunnen reageren.