Glas

Nieuws

Priva reorganiseert: 27 ontslagen

Techniekleverancier Priva in De Lier voert per 1 mei een reorganisatie door.

Daardoor verdwijnen 34 van de 450 arbeidsplaatsen. Voor 27 vaste medewerkers wordt ontslag aangevraagd en gaat een opgesteld sociaal plan in werking. Priva ziet zich door de huidige marktomstandigheden genoodzaakt tot de reorganisatie.

Priva richt zich internationaal op klimaatbeheersing in de tuinbouw en gebouwde omgeving, juist de sectoren waar de voortdurende economische crisis gevoeld wordt en weinig investeringen plaatsvinden. Priva stelt de voorgenomen groei-ambities door die aanhoudend slechte marktomstandigheden nauwelijks te kunnen realiseren, met als gevolg een druk op de financiële resultaten. Om de kosten en opbrengsten ook de komende jaren in balans te houden, wordt op het hoofdkantoor in De Lier de organisatie compacter ingericht.

Of registreer je om te kunnen reageren.