Glas

Nieuws laatste update:17 sep 2013

Verkoop Sunny Tom bijna rond

Curator Leon Kunzeler uit Venlo is in vergaande onderhandeling met de Rabobank en een mogelijke koper van het complete tomatenbedrijf Sunny Tom.

In augustus is dit bedrijf in Venlo failliet verklaard. Tot 22 augustus vond een verkoop onder inschrijving plaats. Dat heeft geleid tot de vergaande onderhandelingen van dit moment. De tomatenproductie en warmtelevering aan een school en zorginstelling gaan ondertussen gewoon door.

Uit de faillissementsgegevens blijkt dat Rabobank Venlo een vordering heeft ingediend van ruim 15,3 miljoen euro. De hypotheekschuld bij deze bank bedroeg 13 miljoen euro.  Rabobank Nederland is ook betrokken bij de verdere gesprekken en onderhandelingen over de verkoop van het bedrijf.

Sunny Tom boekte in 2011 een verlies van 0,97 miljoen euro. Dat liep op tot 1,75 miljoen euro in 2012 op een balanstotaal van 7,1 miljoen euro.

Of registreer je om te kunnen reageren.