Glas

Nieuws

Kiek in de kas

Kom in de Kas is geen jaar hetzelfde. De redactie van Groenten & Fruit is benieuwd naar uw allerleukste foto(‘s) van dit jaarlijkse publieksevenement. We plaatsen de leukste foto’s op Gfactueel.nl.

Komend weekend viert de glastuinbouw weer de lente met Kom in de Kas. Dat gebeurt al tientallen jaren. Maar Nederland en de tuinbouw kunnen er geen genoeg van krijgen, getuige de drommen mensen die elk jaar weer de kassen in komen wandelen. Dit jaar weer op 23 plekken in Nederland. Dat levert elk keer veel leuke plaatjes op. Die mooie kiekjes kunt u dit jaar weer op Gfactueel.nl delen met de hele Nederlandse tuinbouw. Stuur uw beste kiekjes naar Redactie.Tuinbouw@reedbusiness.nl. De redactie plaatst de leukste foto’s op de site.

De leukste foto wint een ingelijste vergroting.

Of registreer je om te kunnen reageren.