Doorgaan naar artikel

Nieuwe hommelkast goed en goedkoper

Koppert Biological Systems introduceert deze maand de Natupol Booster. Deze innovatieve hommelkast is speciaal ontwikkeld voor kortbloeiende gewassen. Daardoor is de Natupol Booster goedkoper dan haar voorganger. Bovendien is de nestkast milieuvriendelijk en duurzaam.

De meeste vollegrondsgewassen hebben een bloeiperiode van hooguit 1 tot 4 weken. De nestkasten op de markt die geschikt zijn voor de buitenteelt, gaan echter veel langer mee. De Natupol Booster is speciaal ontwikkeld voor een korte bloeiperiode, maar biedt wel alle voordelen van bestuiving door hommels. Het gaat om gewassen als aardbeien, frambozen, bramen, pruimen, kersen, pompoenen en appel- en perenrassen.

 

De gepatenteerde Natupol Booster bevat vijfentachtig procent minder kunststof dan bestaande nestkasten en is milieuvriendelijk en duurzaam. De nestkast is goed geïsoleerd, maar dankzij extra ventilatiemogelijkheden ook afgestemd op de warmere klimaatzones. Daardoor blijft het hommelvolk goed presteren. De Natupol Booster vormt volgens Koppert een perfect optimum tussen effectiviteit en kosten. Meer informatie over de nieuwe nestkast is te vinden op de website www.natupol.com.

Bekijk meer

Share this

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin