Doorgaan naar artikel

Vragen over reconstructie kassen Westland

De politieke partij Westland Verstandig wil inzage in de reconstructie-activiteiten van glas in de gemeente en in de activiteiten van Coalitie HOT (groep Veerman).

In een brief vraagt Westland Verstandig burgemeester en wethouders van Westland inzage te geven in hoeveel kosten er nu al zijn gemaakt in de gebieden Boomawatering en Poeldijk en hoe de plannen van coalitie HOT zich verhouden tot bestaande reconstructieplannen van de gemeente.

Verder wil de partij weten hoeveel tuinders nu al hebben ingestemd met reconstructie en hoeveel schaalvergroting er is gerealiseerd. De gebiedsontwikkelaar heeft recent tijdens een informatieavond aangegeven dat voor 2017 een aantal schaalvergrotingen te verwachten zijn in Boomawatering. Westland verstandig wil weten hoeveel transacties dat zijn en of de doelstellingen voor het gebied zijn bijgesteld, omdat in het verleden is gesproken over een versobering.

Verder verbaast de Westlandse oppositiepartij zich over bouwactiviteiten in het gebied. De partij wil weten in hoeverre bij planvorming rekening wordt gehouden met toekomstige reconstructie-activiteiten.

Bekijk meer

Share this

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin