Doorgaan naar artikel

Westlandse grond in aanbieding op Fruit Logistica

Image

Drie Westlandse bedrijventerreinen willen op de Fruit Logistica groentenhandel of aanverwante agribusiness aan zich binden.

ABC Westland, FloraHolland en Honderdland voeren daartoe een gezamenlijke stand in Berlijn volgende maand. Die nieuwe bedrijvigheid moet ertoe bijdragen dat Westland zijn concurrentiekracht ziet toenemen. Ook gemeente Westland is partner in het opvallende initiatief, dat wordt uitgevoerd door Stichting Westland Marketing.

Op elk van de drie bedrijventerreinen is ruimte beschikbaar voor verdere groei; niet alleen op langere termijn, maar ook direct beschikbare grond. In totaal ligt er op de grondgebieden van ABC Westland, FloraHolland en Honderdland circa 75 hectare gereed voor nieuwe bedrijvigheid.

Westland wil met de opvallende actie zijn positie op de agro-logistieke markt in Europa verder versterken. ‘Onze regio heeft grote pluspunten te bieden voor bedrijven in de verssector. Veel grote ondernemers zijn de laatste jaren bewust hier neergestreken vanwege de ideale infrastructuur en de grote concentratie aan gelijksoortige bedrijven. De Rotterdamse haven is voor veel importerende bedrijven een belangrijke hub. Ook de grote verbeteringen van het Westlandse wegennet spelen de agro-logistiek in de kaart’, zegt Westland Marketing.

Delen

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin