Doorgaan naar artikel

Veilingupdate: Witlof nergens meer dan 1 euro

Image

De prijzen voor witlof voor de klokken in Nederland en België zijn vandaag eerder lager dan hoger ten opzichte van voorgaande dagen en weken.

Na vier dagen achter elkaar van stijgende prijzen is vandaag de prijs van lang witlof voor de klok van ZON fruit & vegetables weer gedaald, van 96 cent gisteren naar 78 cent vandaag. Het kort grof witlof deed het vandaag met 66 cent per kilo juist wat beter dan gisteren (53 cent). Voor de klok van The Greenery was maandag de laatste notering voor de sortering kort grof, verkocht voor 47 cent per kilo. Bij ZON was de klokprijs die dag 63 cent.

Kort grof witlof haalde voor de klok van veiling REO in Roeselare de laatste twee weken minder goede prijzen. Vandaag was die prijs 45 cent, wat ongeveer gemiddeld is. Sortering KDI FL haalde 58 cent en KDI FL Z haalde 67 cent, in beide gevallen aanmerkelijk lager dan wat de afgelopen twee weken voor prijzen weden genoteerd.

Voor de klok van Belorta was er alleen een prijs voor de sortering kort fijn. Dat deed vandaag 79 cent, waar dat maandag nog 99 cent was en vrijdag 1,11 euro per kilo.

Klik hier voor meer actuele veilingprijzen

Delen

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin