Vollegrond

Nieuws

Ctgb breidt etiketten van drie middelen uit

Toelatingsinstantie Ctgb heeft de etiketten van Challenge, NeemAzal-T/S en Previcur Energy uitgebreid.

Het etiket van het herbicide Challenge van de toelatingshouder Stichting Trustee Bijzondere Toelatingen is uitgebreid met veldboon en de onbedekte teelten van pastinaak, dille, koriander en peterselie.

Het etiket van het insecten- en mijtenbestrijdingsmiddel NeemAzal-T/S van Nufarm is uitgebreid met de onbedekte groenteteelten van spinzie-achtigen, asperge, prei en aromatische kruiden met uitzondering van bieslook. Verder is het middel voortaan toegelaten in de onbedekte teelten van appel, bessen, braam- en framboosachtigen.

Het etiket van het fungicide Previcur Energy van Bayer CropScience is uitgebreid met de onbedekte teelt van spinazie.

Of registreer je om te kunnen reageren.