Vollegrond

Nieuws laatste update:25 okt 2012

Huis van de Smaak krijgt mobiel vervolg

Het Huis van de Smaak, dat op de Floriade tot beste paviljoen werd verkozen, krijgt een mobiel vervolg.

Als een ding duidelijk is geworden tijdens de Floriade in het Huis van de Smaak, dan is het dat er nog veel werk te doen is rond groente. Consumenten houden van groente, maar er ontbreekt nog veel kennis over de optimale manier van bewaren en bereiden. Daarom krijgt het Huis van de Smaak een mobiel vervolg, maar hoe er dat precies uit komt te zien, is nog de vraag.

Een andere vraag is wie voor de kosten zal gaan opdraaien. “De promotie zal commerciëler worden”, aldus paprikateler Mat Gubbels. “Alleen de telers die mee willen betalen, zullen profiteren van de promotieactiviteiten.”

Of registreer je om te kunnen reageren.