Home

Nieuws

NAJK benoemt portefeuillehouder tuinbouw

Het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt (NAJK) heeft in Jan Paauw de nieuwe portefeuillehouder Tuinbouw gevonden.

In de algemene ledenvergadering is Paauw unaniem verkozen als de nieuwe dagelijks bestuurder.

Leliebedrijf

Paauw, die Jan Enthoven opvolgt, is grootgebracht op een leliebedrijf. Na het afronden van de opleiding Tuinbouw & Agribusiness werkte hij in de buitendienst van een adviesbedrijf voor tuinders, specifiek op het gebied van bloembollenteelt. Hierdoor is hij dagelijks in gesprek met veel kwekers en tuinders.

Belangen van jonge tuinders behartigen

“Ik wil mij heel graag inzetten voor de belangen van de jonge tuinders”, motiveert Paauw zijn aantreden bij de NAJK. “Nederland is vooruitstrevend op het gebied van land- en tuinbouw. Deze positie moeten we behouden en vooral verstevigen. Daarvoor is de belangenbehartiging noodzakelijk.”

Of registreer je om te kunnen reageren.