Home

Nieuws laatste update:20 sep 2016

Groenteteler rekent dieseldief in

Groenteteler Bert de Feijter in Emmeloord (Fl.) betrapte in de nacht van zaterdag op zondag dieven, die bezig waren de diesel uit zijn trekker te stelen. Samen met de politie slaagde hij erin twee daders pakken - een derde ontkwam met een auto.

Op zijn Facebook-pagina maakt De Feijter melding van de diefstal. Hij merkte de ongenode gasten op dankzij een opritverklikker. "Op het moment van inladen de oostblokker in de kraag gegrepen. Helaas is de tweede ontsnapt met auto, blauwachtige stationwagen", aldus de akkerbouwer.

Dieseldieven hadden al drie jerrycans gevuld

Vier jerrycans, waarvan drie gevuld, stonden naast de trekker klaar om te worden meegenomen. "Deze gasten zullen mijn erf voortaan wel overslaan", aldus de akkerbouwer.

Kijk hier voor een impressie van het bedrijf van De Feijter.

Of registreer je om te kunnen reageren.