Home

Nieuws

Dick Hylkema verruilt Glaskracht voor aardappelorganisatie

Dick Hylkema vertrekt als directeur bij LTO Glaskracht Nederland. Hij wordt per 1 april de nieuwe voorman van de Nederlandse Aardappel Organisatie NAO.

Hylkema is sinds de start van Glaskracht, eind 2005, betrokken geweest bij deze vereniging voor belangenbehartiging in de glastuinbouw. Ook bij de oprichting van het samenwerkingsverband LTO Glaskracht Nederland tussen de drie regionale ledenorganisaties LTO Noord Glaskracht, ZLTO en LLTB in 2014 speelde Hylkema een belangrijke rol. Mede dankzij zijn inspanningen vindt de belangenbehartiging, vaktechniek en innovatie voor de glastuinbouw nu vanuit één ledennetwerk plaats.

Voordat Hylkema bij Glaskracht aan de slag ging was hij werkzaam bij de WLTO en bij het Centraal Bureau van de Tuinbouwveilingen. Bij de NAO volgt hij directeur René van Diepen op.

Of registreer je om te kunnen reageren.