Home

Nieuws

LTO Glaskracht zou ook liefst PT-gebouw betrekken

LTO Noord Glaskracht wil verhuizen naar het PT-gebouw in Zoetermeer, dat na overname van Frugi Venta een GroentenFruit Huis wordt.

Een snelle verhuizing zit er echter niet in. LTO Noord Glaskracht heeft nog een vierjarig huurcontract in het oude FloraHolland-veilinggebouw in Bleiswijk. Dat pand staat vrijwel leeg en wordt verkocht.

Voor de tuinbouw zou het evenwel goed zijn als de branche-organisaties elkaar opzoeken. "We zijn voorstander van het gezamenlijk huisvesten van private organisaties in het PT-gebouw in Zoetermeer", zegt directeur van LTO Noord Glaskracht Dick Hylkema. Nu handelskoepel Frugi Venta het PT-gebouw overneemt, probeert het andere organisaties als huurder te vinden.

Tijdens de algemene ledenvergadering van 11 december van FloraHolland komt het voorstel van het bestuur aan de orde om het veilingcomplex in Bleiswijk te verkopen. De directie wil het complex in zijn geheel te koop aanbieden en niet in delen. Er is reeds gesproken met een geïnteresseerde koper.

Of registreer je om te kunnen reageren.