Home

Nieuws laatste update:24 jun 2013

Benoeming voorzitter Raad van Commissarissen The Greenery

Avebe-topman Bert Jansen is de nieuwe voorzitter van de Raad van Commissarissen van The Greenery. Hij volgt Peter Swinkels op.

De nieuwe president-commissaris van The Greenery is sinds 2008 bestuursvoorzitter en CEO van aardappelzetmeelcoöperatie Avebe. Eerder was Bert Jansen werkzaam voor Campina, Philips, Akzo en Douwe Egberts/Sara Lee. Met het aantreden van een bestuurder uit de aardappelsector grijpt The Greenery terug op de begintijd van het bedrijf. De eerste topman Willem van der Mee, de eerste voorzitter Bert Vente en de president-commissaris Cees Veerman hadden ook allen hun sporen verdiend in de aardappelen.

Peter Swinkels stond sinds 2007 aan het roer van de Raad van Commissarissen van The Greenery. Hij was topman bij Bavaria en is nog altijd president-commissaris bij PSV.

Of registreer je om te kunnen reageren.