Home

Nieuws

HAK gaat voor Hollands

De traditionele Hollandse maaltijd met aardappelen, groente en vlees wordt het speerpunt in de nieuwe marketingstrategie van HAK. "Waar Bertolli ons Italiaans wil laten eten en Conimex voor het verre Oosten gaat, daar is HAK echt Hollands."

Dat vertelde de nieuwe HAK-topman Timo Hoogenboom gisteren op Radio 1. Hoogenboom maakte vorig jaar de overstap van Mars naar de groenteconservenproducent in het Brabantse Giessen. Onder zijn leiding produceert HAK alleen nog conserven onder het eigen merk. “Voorheen draaiden we zo’n 20 procent van onze productie met huismerken van supermarkten”, aldus Hoogenboom.
In september wordt meer bekend over de nieuwe strategie van HAK. Dan zal de consument ook merken of boegbeeld Martine Bijl aanblijft. Het reclamebureau dat de al 25 jaar draaiende spotjes met Bijl maakt is in elk geval weer als winnaar uit de bus gekomen in de aanbesteding van het reclamebudget van HAK.

Of registreer je om te kunnen reageren.