Home

Nieuws laatste update:5 sep 2012

Dagoverzicht veiling: minder losse tomaat

De marktredactie van Groenten & Fruit maakt dagelijks een overzicht van wat er opviel bij de binnen- en buitenlandse veilingen. Het dagoverzicht van dinsdag 4 september.

Er staat maandag en dinsdag bij The Greenery en ZON wat minder losse tomaat voor de klok, wat duidelijk effect heeft op de veilingprijs. Zo wordt dinsdag voor de 47 millimeter gemiddeld 67 cent per kilo geboden, terwijl het prijsniveau voor 47’ers een week eerder nog tussen de 45 en 50 cent schommelde.

Prei is er weer wat meer, waardoor de prijs bij The Greenery is gezakt naar 58 cent per kilo. Bij ZON bleef de prijs gehandhaafd, ondanks een stijging in de aanvoer. Daar bleef op de kiloprijs steken op 60 cent.

Of registreer je om te kunnen reageren.