Home

Nieuws laatste update:13 aug 2012

AB Oost zegt toe grootste deel bedrijfsverzorgers in dienst te houden

Deze week heeft de NVV en LTO Noord een gesproken met de directie van AB Oost over de voorgenomen reorganisatie. AB Oost heeft benadrukt dat het grootste deel van de bedrijfsverzorgers in dienst blijft. “Het gesprek is goed verlopen. We hebben het zelfde belang.”

Aanvankelijk gaf de directie aan geen tijd te hebben voor overleg met de belangenorganisaties. Deze week ontvingen zij als nog een uitnodiging. De gesprekken zijn positief verlopen, laten de voormannen van beide organisaties weten. Willy Wolfkamp van NVV: “We hebben onze zorgen geuit. AB Oost heeft toegezegd dat grootste deel van de agrarische bedrijfsverzorgen kunnen blijven.” De reorganisatie treft de medewerkers die onder de CVAB CAO vallen en niet de STAP en Payroll medewerkers.

Ook LTO Noord afdeling Salland laat weten dat de directie de noodzaak van de reorganisatie te heeft toegelicht. De belangenorganisatie heeft benadrukt de communicatie met de leden te verbeteren. AB Oost heeft toegezegd meer aandacht te willen besteden aan dit punt.

 

Bron: Boerderij

Of registreer je om te kunnen reageren.