Glas

Nieuws

Frank van Kleef te zien in Tros Radar

Tomatenteler Frank van Kleef in Middenmeer was gisteren in het programma Tros Radar te zien, waarin hij zijn ervaringen deelde met het gebruik van gevitaliseerd water.

Het programma ging vooral in op de claims voor de consument, die aangeven dat vitaliseren van drinkwater beter zou zijn voor de gezondheid. Het water zou zijn oorspronkelijke bronwaterkwaliteiten terug krijgen. Van Kleef beschreef zijn positieve ervaring met de uitwerking van gevitaliseerd water op betere wortels van zijn tomatengewas, die meer zuurstof krijgen en nutriënten beter opnemen. "Door de werveling krijgt het water een draai om z'n oren, en krijgt het z'n structuur terug."

Onder andere bij Uitzending Gemist is het item terug te zien.

Of registreer je om te kunnen reageren.