Glas

Nieuws laatste update:5 aug 2013

Kas Energie kan voluit klanten werven met vergunning

Kas Energie is officieel door de Autoriteit Consument en Markt (ACM, de oude NMa) erkend als leverancier van gas en electriciteit.

Daardoor kan de leveranciers van WKK-electriciteit nu meedraaien in vergelijkingssites en zo onder eigen naam actief op zoek naar nieuwe klanten in de kleinverbruikersmarkt.

Volgens de ACM is nu gebleken dat Kas Energie in staat is om op een betrouwbare wijze zorg te dragen voor de levering van electriciteit en gas en is de organisatorische, financiële en technische kwaliteit goed genoeg bevonden.

Kas Energie leverde al langer stroom via een andere energiebedrijf, maar kon daardoor niet zelfstandig onder eigen naam meedingen in energievergelijkingswebsites. Dat kan de organisatie nu wel. Op de website schrijft Kas Energie: “De elektriciteit die niet in de kassen wordt gebruikt bij het telen van groenten en planten, kan door Kas Energie direct aan huishoudens worden geleverd.”

Of registreer je om te kunnen reageren.