Glas

Nieuws

Grote brand De Lier beschadigt kas

Maandagmiddag rond drie uur heeft een brand in De Lier bij een autosloperij ook de kassen van Westland Peppers beschadigd.

Bij de brand raakte niemand gewond. De oorzaak van de brand is ook niet bekend. De brandweer heeft vanuit de kas de brand bestreden, maar door de hitte barstten veel ruiten. Het was zondagavond niet te zeggen hoe groot de schade in de kas is waar Westland Peppers paprika teelt. Bij de brand is veel rook ontstaan. Een deel van de kassen is beschadigd. Westland Peppers liet volgers op Facebook zondagavond weten dat de schade fors is. “Grote brand bij onze buren, onze kas is ook over een lengte van meer dan 25 meter open gesprongen door de hitte.” Het is niet duidelijk wat de schade aan het gewas is.

Of registreer je om te kunnen reageren.