Glas

Achtergrond

Markt: tomatenprijs krabbelt omhoog

Klokprijzen van grove trostomaat begonnen afgelopen week weer wat aan te trekken.

Rond 22 juni zaten richtprijzen van grove trostomaten voor de klok op 15 cent per kilo bij The Greenery. Vanaf dat moment proberen de klokprijzen uit dit dal te klimmen. Vandaag kwamen ze uit op 37 cent per kilo.

Artikel gaat verder onder de grafiek.

Piekjes

In de eerste helft van juli 2017 lagen klokprijzen tegen de 30 cent per kilo. Dat was een duidelijk lager niveau dan in 2016. Twee jaar geleden werd rond 12 juni nog heel even een piekje tegen de 80 cent per kilo gerealiseerd. Vorig jaar ontstond tegen eind juli nog een piekje van bijna 65 cent per kilo.

Stel zelf prijsgrafieken voor tomaat samen op GFactueel.nl

Of registreer je om te kunnen reageren.