Glas

Achtergrond laatste update:17 mei 2016

Genomineerden Greentech innovaties bekend

Een internationale jury heeft 15 genomineerden geselecteerd voor de GreenTech Innovation Award 2016.

In de categorie producten behoort onder andere het steenwolblok RootmaXX van Cultilene voor meer wortelvorming tot de nominaties. Verder de ISO Plantsampler van ISO groep die het verzamelen van DNA-materiaal automatiseert bij zaailingen.

In de categorie bedrijfsuitrusting koos de jury voor 2SaveEnergy kasdek met een buitenlaag van helder glas en een onderlaag van diffuus F-Clean, de antireflectie coating van Mardenkro, de Priva bladplukrobot, de Triton Bioreactor voor waterzuivering, de NUF water recycling unit van UFiltration, en het ValkScreenVision scherminbrengsysteem van Van der Valk Horti Systems.

In de categorie automatiseringsoplossingen dingen naar de Award mee: de Paskal Growth Analyser met draadloze sensoren van Paskal Technologies, het plantgezondheid monitorende Crop Health & Information Monitoring Platform van Phenokey, en de HortiMaX-Go tuinbouwcomputer van Ridder Hortimax Group.

Of registreer je om te kunnen reageren.