Doorgaan naar artikel

Publieke website voor de glastuinbouw

Glastuinbouw Nederland lanceert een publieke website over de glastuinbouw.

Sinds enkele jaren richt Glastuinbouw Nederland haar communicatie niet alleen op leden glastuinbouwondernemers, maar ook op het publiek, ngo’s en beleidsmakers. Op de nu gelanceerde website wordt alle informatie over de glastuinbouwsector overzichtelijk voor hen samengebracht. Zo is te lezen wat er in en om de kas gebeurt, welke verschillende producten worden geteeld, welke bijdrage de glastuinbouw levert aan de Nederlandse samenleving en hoe ondernemers omgaan met duurzaamheid in de kas.

Activiteiten

Ook komen ondernemers aan het woord over hun bedrijf, de innovaties en hoe zij bijvoorbeeld omgaan met de reststromen op het bedrijf. Naast het laatste nieuws uit en over de sector is er een overzicht van activiteiten gerelateerd aan de glastuinbouw.

Verbinding met samenleving

Jakoline van Straalen, specialist communicatie bij Glastuinbouw Nederland: “De noodzaak tot verbinding met de samenleving is cruciaal. Met deze website willen we bijdragen aan de reputatie van de glastuinbouwsector en willen we ook de dialoog aan gaan met onze omgeving.” De publieke informatie is onderdeel van de website van Glastuinbouw Nederland.

Share this

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin