Groenten & Fruit Actueel
||
Premium

Polder onder water

Mijn bloed gaat koken als ik op het journaal hoor dat dit onzalige plan nog steeds niet van tafel is.

Mijn bloed gaat koken als ik op het journaal hoor dat dit onzalige plan nog steeds niet van tafel is.

Ik heb het over het onder water zetten van de Hedwigepolder. Dat schijnt een soort compensatie te zijn voor de schade die de natuur heeft geleden voor het uitdiepen van de Wester- (of was het de Ooster-?) Schelde.

Mis geen enkel topverhaal van Groenten & Fruit

Dit Premium artikel is enkel beschikbaar voor abonnees.

Lees alle premium artikelen met eindeloze toegang

Speel beter in op jouw markt met actuele prijzen

Loop voorop in de sector met diepgaande inzichten

Beleef journalistiek van topniveau door collega’s, ervaren redacteurs én experts uit de sector.

Jeroen Verheul

Jeroen Verheul

Ton van der Scheer

Ton van der Scheer

Stan Verstegen

Stan Verstegen

Peter Visser

Peter Visser

Wekelijks up-to-date

Twee keer per week gratis het laatste tuinbouwnieuws en inzichten in je inbox.

Sluit je aan bij meer dan 9.000 andere nieuwsbrieflezers